Faari – kiikkutuoli

K88  S92 L60

Istuinsyvyys 45
Istuinleveys 45

 

Design: Joonas Sauvula

 

Vaimoni jo edesmennyt ukki Hannes valmisti 1950-luvulla kiikun perheensä käyttöön kansanopiston puutyökurssilla. Kiikku on periytynyt vaimoni enolle, ja keinuttanut suvun jäseniä vielä tähänkin päivään saakka.
Tutustuin kiikkuun ja tutkin miksi se on niin tykätty. Sirorakenteisena se istuu hyvin kotiin kuin kotiin ja sen keinunta on sopivan hillittyä, lähes meditatiivista. Jokin taika siinä on, että aina kiikkutuoliin istahtaessa pian huomaa rauhaksiin keinuvansa.

Halusin jatkaa suvun tarinaa ja tuoda tämän uuden Faari -kiikun myös teidän saataville.

Faari on kunnianosoitus kestäville materiaaleille ja perinteikkäille kädentaidoille. Se on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle. Oman kädenjälkeni näkyy päivitetyn designin ja toteutuksen myötä.

Ennakkotilauksia otetaan vastaan ja tuotanto aloitetaan vuoden 2024 alkupuolella.

 

 

Saatavilla olevat materiaalit:

Tammi

Pähkinä

Saarni

Kankaat valitaan aina Annala Fabricsin mallistosta, kuosin saa asiakas valita itse. Tuotteen lopullinen hinta muodostuu valitun kuosin ja rungon materiaalin mukaan.

 

Kuvissa olevat kuosit:

Vihreä kuosi: Ajatar 555
Punainen kuosi: Flora 8

 

Kysy hinta!

 

Vakio pintakäsittely tuotteessa on mattapintainen väritön öljyvaha.

Havusen käyttämät puulaadut ostetaan PEFC / FSC-sertifioituna kotimaisilta yrityksiltä, millä halutaan varmistaa puun alkuperä ja hakkuissa noudatettavat kestävän kehityksen periaatteet. Verstaalle on asennettu aurinkopaneelijärjestelmä, joka kattaa suuren osan sähköntarpeesta varsinkin kesäaikaan.

Galleria

Tilaukset ja yhteydenotto

Niin uniikit ruokapöydät, lipastot, aamiaiskaapit, tv-tasot kuin sängynrungotkin valmistuvat massiivipuusta verstaallamme – tarvittaessa myös mittatilaustöinä. 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Havune oy

Päivärinteentie 4, 34110 Lakiala

 

040 7302465

joonas@havune.fi

Y 2986533-1